Over ons

Ons Verhaal

Het belang van sport en spel wordt steeds meer erkend over de hele wereld. De steeds toenemende vraag naar sportartikelen en clubaccessoires is een gevolg hiervan. 

Om de ambitieuze sportclubs en trainers van Nederland te voorzien van allerlei hoogwaardige sportartikelen en accessoires te voorzien werd Clubmaterials.com uit Alphen aan den Rijn opgericht. Clubmaterials.com is een toonaangevende leverancier van hoogwaardige sportuitrustingen voornamelijk voor de voetbalsport.

 

 

Ons Doel

Ons Doel

Clubmaterials.com gaat alleen voor het allerbeste materiaal. We streven ernaar om uiteindelijk alles wat er in de bestuurskamer besproken/besloten wordt te kunnen leveren.  Dit zodat clubs niet langer hoeven te zoeken maar alles kan vinden op dit platform. Verder is onze missie gericht op het ontwikkelen en leveren van innovatieve, hoogwaardige en duurzame materialen inclusief een ongeëvenaarde service tegen een goede scherpe prijs. Dit alles voor de professionele, amateurspelers en clubs.

  

"Naast het leveren van innovatieve trainingsmaterialen van hoogwaardige kwaliteit, bieden we ook maatwerk. Clubmaterials.com onderscheid zich door verder te gaan waar anderen stoppen. Door te zorgen voor een goede samenwerking (korte lijnen, goed bereikbaar) zodat we kunnen leveren wat de club nodig heeft. Kortom: Alles voor de club!"

Chris Snatersen
Eigenaar, Clubmaterials.com

 Chris Snatersen Clubmaterials.com Next Level