Kwaliteit

Klantfocus

Alle aspecten van ons bedrijf worden zorgvuldig bedacht, waarbij de verwachtingen en ervaringen van onze klanten de hoogste prioriteit hebben. We streven naar perfectie van klanttevredenheid door middel van effectieve korte lijnen communicatie.

 Wederzijds vertrouwen

We streven naar het bereiken van de hoog gewaardeerde normen, gedreven door integriteit en wederzijds vertrouwen met belanghebbenden en klanten, zodat alle partijen op lange termijn kunnen profiteren van de relatie met elkaar.

 Beste in kwaliteit

Het leveren van producten van topkwaliteit die duurzaam zijn, vormt de kern van ons bedrijf. We zorgen ervoor dat al onze producten een reeks strenge kwaliteitscontroles ondergaan voordat ze worden omgezet in een definitief aanbod voor een klant.

 Waar voor je geld

Een sterk distributienetwerk en productie van topklasse hebben ons in staat gesteld om consequent producten van hoge kwaliteit en concurrerende prijzen te verzenden. We zorgen ervoor dat ons aanbod in overeenstemming is met de eisen van onze klanten en een scherpe prijs volgens de marktnormen.

 

Kwaliteit

"Kwaliteit staat bij Clubmaterials.com hoog in het vaandel. We volgen we een goed gedefinieerd systeem van kwaliteitscontrole om goede kwaliteit te garanderen. Door de ervaring die wij hebben in de sport weten we aan welke eisen de producten moeten voldoen. Wij zullen er dus voor te zorgen dat alleen de beste kwaliteit de eindklant bereikt.

Daarnaast wordt uitgebreid aandacht besteed aan de waardevolle feedback en suggesties van onze gewaardeerde klanten."

Chris Snatersen
Eigenaar, Clubmaterials.com